No niinhän siinä kävi, että Mika sairastui maanantaina ja on nyt ollut koko viikon poissa koulusta. Luulin, että joudun ainoana meidän luokasta lähtemään koristurnaukseen, mutta yllätyksekseni luokkamme Aleksi oli varahenkilönä Mikan tilalla. No sitten mentiin bussilla Tennaria kohti, vaikka bussi tulikin vähän myöhässä.
Perillä saimme nähdä vastustajamme ja missä kentällä pelaamme ( A, B tai C ). Me pelasimme C-kentällä. Ensimmäinen pelimme oli 9.45 Pullin koulua vastaan. Lohkossamme oli Pullin koulu, Metsolan koulu ja Rauhalan koulu. Voitettiin Pullin koulu 8-2. Seuraava peli alkoi aika nopeasti seuraava vastuksemme oli Rauhalan koulu. Nooh...niinhän siinä kävi, että hävittiin Rauhalalle 4-0. Seuraava vastus oli Metsolan koulu.
Metsolan koulu oli voittanut Rauhalan ja Pullin ylivoimaisesti. Sitten oli meidän vuoromme peli alkoi klo 11.00. Hävisimme Metsolalle, eikä siinä muukaan auttanut kuin lähteä koululle takaisin. Olimme lohkomme kolmansia. Finaaliin taisivat päästä Perttilän koulu ja Metsolan koulu. Rauhala oli lohkomme toinen ja Pulli neljäs. Sellaista tälläkertaa.